Nieuw in ons assortiment zijn bowlingbanen! Enorm veel plezier met familie of vrienden. U heeft maximaal 4 bowlingbanen ter beschikking. Kijk hieronder welke verschillende arrangementen wij te bieden hebben.

Bowlingbanen zijn te huren per uur. Banen zijn te huur voor € 25,= per baan. Voor de baan geldt een maximum van 8 personen. Dit is exclusief consumpties. 

Bowlen en Borrel. Er kan een baan gehuurd worden voor een minimum van 4 personen. Ieder persoon krijgt dan 2 consumpties en 4 bitterballen voor een prijs van €15 euro p.p.

Bowlen en Buffet. Gezellig met elkaar een potjes bowlen en dan heerlijk afsluiten aan een warm en koud buffet. Onze buffetten zijn er vanaf €22,50 p.p.

Wat u misschien nog wilt weten

Op dit moment beschikken wij niet over een "krokodil" voor de jongste bowlers. Dit betekent dat de ballen door de kinderen op eigen kracht gegooid moeten worden. 

Wij beschikken over 2 slurven die we in de baan kunnen leggen. Zo kunnen wij, als u wilt bowlen met kinderen, 1 baan van slurven voorzien.

Zaal huren?

Bent u op zoek naar een ruime zaal? Voor een feest, vergadering of voorstelling? Wij hebben de zaal voor u! Aanwezig zijn een podium, discoverlichting en een aansluiting voor een DJ. Natuurlijk is er een bar waar een consumptie genuttigd kan worden. Neem contact voor de verschillende mogelijkheden.